joi, 17 aprilie 2014

Cum poate fi schimbata parola e-mailului din contul de hosting

Atunci cand ne deschidem un cont de gazduire cu unul sau mai multe site-uri web avem nevoie de un e-mail pe care sa primim datele de autentificare si prin care accesam panoul de administrare al contului si al site-urilor. E bine ca parola care securizeaza dresa de e-mail si pachetul de hosting sa fie una puternica, cu caractere diverse si greu de ghicit.

In concret, trebuie sa va logati in interfata de administrare cpanel a contului, iar pentru acest lucru trebuie sa utilizati: formula "domeniul propriu-zis/cpanel". Pentru logare trebuie sa utilizati datale trimise sub forma de e-mail in inbox, care cuprind username-ul, parola, iar daca intampinati probleme sau apar erori nu aveti de facut decat sa contactati echipa de asistenta pentru a va oferi exolicatuiile pertinente si a va directiona spre meniu in sectiunea corespunzatoare.

Dupa autentificare in cpanel, trebuie sa accesati meniul Mail si apoi Email Accounts. In aceasta din urma se vor gasi toate conturile de e-mail setate pentru domeniul web, indiferent de extensia sa: http://www.clausweb.ro/domenii-couk.php. De aici se pot adauga, sterge sau schimba parolele conturilor de e-mail. In cazul in care doriti sa schimbati parola la e-mail, trebuie ca, in dreapta contului pentru care se doreste schimbarea, sa se dea click pe change password. Dupa, va trebui sa introduceti noua parola in campul password, dupa care in campul "password again" se va confirma parola. Pentru finalizare, se da doar click pe butonul change password. Nu este dificil, oricand considerati ca este necesar sau banuiti ca contul ar fi compromis ori parola descoperita de vreun hacker, trebuie sa apelati la metoda schimbarii parolei periodic sau puteti apela la un program de generat parole automat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu