joi, 12 iunie 2014

Ce modalitati de plata a serviciilor web utilizeaza providerii romani

Pentru ca tipul de servicii pentru site-uri web se desfasoara pe platforma online, vizualizarea ofertelor si a serviciilor pe care le ofera, firmele care dedica produse si servicii web prefera metode de plata online sau rapide deoarece sunt mai rapid procesate si nu necesita timp suplimentar de stat la cozi.

Modalitatile de plata moderne au devenit o necesitate, majoritatea serviciilor din it detin un atare mod de plata. Rapiditatea, cateva clickuri, comoditatea si lejeritatea plus lipsa necesitatii de deplasare dintr-o locatie in alta sunt cateva dintre multitudinea de beneficii prin online sau telefonic.

Firmele care ofera servicii de gazduire web si inregistrare domenii sau care detin o gama complexa de servicii pentru site-uri web precum design, promovare online si altele, au nevoie de un sistem performant si rapid de plata. Softurile de plata online, plata prin sms sau cu contul bancar ori prin virare cu ajutorul homebankului sunt noile si preferatele cai de plata a detoriilor catre o firma care pune la dispozitia clientilor sai serverele si tot know-how-ul echipei specializate pe domenii si cea de asistenta tehnica.

Procesarea comenzii, a platilor si inregistrarea lor se realizeaza mult mai rapid decat printr-un sistem traditional ori prin posta. Cu conditia sa existe semnal la telefon si conexiune la internet, prin cablu sau wireless, aceste plati se realizeaza foarte eficient. Sigur ca si serverele care proceseaza aceste date sensibile, plus programele de securizare ake acestor softuri gtrebuie sa fie foarte performante. Hackerii depisteaza destul de rapid o lacuna in sistemul de transmisiune de date, iar un ssl, ssh sftp softuri trebuie sa fie prezente pe toate deviceurile care gtranzactioneaza frecvent sume si date confidentiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu