luni, 12 mai 2014

Exchange hosting de la Microsoft si mediul de afaceri care are nevoie de astfel de servicii

Deoarece era aceasta a tehnologiei si a vitezei ne-a cuprins pe toti, suntem constienti ca transmiterea informatiilor trebuie sa fie cat mai rapida posibil si eficient si ca realizarea acesteia se intampla uneori la distante mari, mai ales intre angajatii aceleiasi companii cu divizii in multe locatii pe glob sau intre parteneri ai unui business. Firmele de hosting si marile branduri din it au creat o serie de sisteme de comunicare informatii sau au creat servere de hosting care sa poata comunica intre ele eficient.

Exista optiuni de colaborare si comunicare eficiente pe baza de pachet de gazduire web. Printre acestea se afla optiunea Microsoft Exchange Hosting care ofera posibilitati de trimiteri e-mailuri prin outlook, navigare internet, soft-uri de securitate, programe antivirus plus acces garantat la reteaua de informatii a intregii companii. Toate device-urile inregistrate in retea pot accesa totalitatea informatiilor companiei, inlcusiv telfoane mobile sau tablete carora le-a fost autorizata inregistrarea in conturile in care sa patrunda si cu alte dispozitive decat pc-urile sau laptopurile strict de serviciu. Exista trei tipuri de pachete de exchange hosting, in functie de buget, de scopul site-ului si de nevoile de hosting.

Una ar fi hosting-ul privat si include preturi ceva mai ridicate decat alte tipuri de hosting, ofera o viteza mai mare de accesare a optiunilor si ofera mai multa libertate decat exchange hosting-ul partajat. O alta posibilitate oferita de programul celor de la Microsoft este hosting-ul partajat destinat firmelor mici si mijlocii. Acestea nu isi permit costuri pentru licente de softuri sau plata specialistilor it pentru mentenanta. Un server dedicat este impartit intre mai multi utilizatori, care trebuie sa plateasca la fel pentru cantitatea de sresurse de care au nevoie. Si, nu in ultimul rand, optiunea auto-hosting-ului este potrivita pentru corporatii, pentru companii mari care isi permit si au nevoie de licente pentru sisteme de operare si soft-uri si pentru intretinerea si instalarea hardware. Partea avantajoasa a acestora este ca pe parcursul utilizarii hardware-urilor si a programelor soft vor face aconomii pentru ca nu vor fi nevoiete sa externalizeze serviciile acestea si sa pleateasca prestatorii de servicii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu