luni, 31 martie 2014

Platforma Drupal este optima pentru blog hosting?

Drupal este un cms-content menagement system, program de management de continut gratuit si open-source foarte popular la nivel mondial atat pentru bloguri cat si pentru alte tipuri de site-uri. Este un template puternic, de la site-uri de tip personal blogging la site-uri ale marilor companii si institutii de stat , Drupal este foarte apreciat. Totusi, cand vine vorba de hostingul unui blog utilizatorii mai experimentati s-au intrebat daca poate sustine un blog complex, asa cum este capabil Wordpress-ul.

Sistemul Drupal este o platforma flexibila si robusta pentru continutul unui site, ofera o plaicabilitate mai larga si mai complexa decat wordpress, care este foarte bun si puternica la ora actuala pentru blog hosting. Este cel mai utilizat si mai popular pentru site-uri cu un singur utilizator. Site-urile web in care exista un singur administrator si utilizator al modificarilor continutului site-ului sunt in siguranta intr-un sistem wordpress. Pe de alta parte, depinzand de ce tip de blogging se utilizeaza, atunci cand site-ul nu are un utilizator unic, ci mai multi care au nevoie de mai multe tipuri de permisiuni si utilizeaza blog-ul ca parte importanta si integrata a unui site cuprinzator, Drupal este alegerea ce mai buna. Sistemul este ideal, mai exact, pentru a publica continuturi multiple: intr-un forum, intr-o cuminitate online cu multi utilizatori, functii si o larga baza de date, iar avantajul cel mai de tinut minte este faptul ca beneficiaza de add-onuri si imbunatatiri de la o cumintate larga globala, fiind open source.

Daca detinem un site cu mai multe pagini web, exista un utilizator unic sau mi multi insa nu exista posibilitatea publicarii de continut lizibil din mai multe locuri in cadrul site-ului, atunci cel mai potrivit este Wordpress, tot open source si gratuit. Va puteti bucura de pluginuri de securitate si aplicatii sigure de pe site-ul oficial al sau. Continutul textual, site de diverse tipuri sau blog-sunt ceea ce majoritatea webmasterirlor au nevoie. Atunci cand acestia trec la un nivel net superior, cand din site o parte foarte importanta este un blog plus alte pagini web adiacente, un cms open source si cu potential de gazduire si administrare de continut textual si vizual larg este cel mai bun. Drupal este solutia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu