sâmbătă, 5 aprilie 2014

Cand trebuie sa decizi schimbarea host-ului?

De multe ori luam decizii diverse in privinta afacerilor noastre online si nu de putine ori suntem superficial informati si pregatiti de a face un pas in ceea ce le priveste. Putem lua decizii incorecte in privinta furnizorului sau putem fi inselati de ofertele atractive pe care le prezinta. Totusi, faptul ca putem sa cerem referinte despre firme, putem cauta informatii pe internet despre reputatia providerilor in atatea comunitati specifice, nu ne scuteste de vina.

Sigur ca atunci cand vedem slaba calitate a serviciilor oferite de o firma de hosting singura solutie este sa gasim alta care sa isi respecte clientii, http://www.clausweb.ro/transfer-domenii.php. Cursa concurentei este acerba, si, adevarul este ca, pana la urma, cea performanta va avea intaietate la clienti, dar pana atunci tot ei au de suferit de pe urma deciziilor gresite sau pripite.

Asadar, atunci cand: apelarea la serviciul de asistenta tehnica te lasa cu ochii in soare, in asteptare, in timp ce grija ta arde pentru business-ul tau, e timpul sa te gandesti la alta firma al carei echipa de costumer care este alaturi de clientii sai, este prietenoasa si competenta. Atunci cand oferta atractiva din lista de servicii nu corespunde cu realitatea: uptime-ul nu este de 99%, site-ul cade des in downtime, merge foarte greu sau se blocheaza, e bine sa te asiguri ca nu este de la imaginile neoptimizate sau de la continut, si in cazul in care observi ca firma nu este ceea ce se pretindea la inceput, un partener de incredere, intr-un cuvant, e timpul sa gasesti alt provider de servicii web. Mai mult decat atat, daca pentru toate acestea, firma cere tarife si comisioane mari, si prin asta va simtit abuzat de aceasta: primiti facturi mari desi ati sesizat firma cu privire la faptul ca exista o mare discrepanta fata de media piatei, e bine sa contractati o alta firma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu