miercuri, 2 aprilie 2014

Modificari in procesul de inregistrare domenii web .ca

In domeniul inregistrarii de domenii web e nevoie si se realizeaza, schimbari si imbunatatiri in privinta timpului necesar pentru inregistrare si innoire, iar autoritatea canadiana care se ocupa de administrarea inregistrarilor de domenii .ca a creat un nou sistem de registrar.

Cu siguranta fiecare tara se ocupa de simplificari ale sistemului de gazduire si de inregistrare de domenii, insa notabila este Canada. Noile practici revolutioneaza si, cel mai esential, simplifica toate aspectele unui registrar oficial de domenii .ca, de la tehnologie pana la obisnuitele practici in business si in politica de securitate.Un registrar oficial profesionist poate fi si http://www.clausweb.ro/inregistrare-domenii.php. Organizatia a inregistrat pana acum un milion si jumatate de domenii web .ca si se pare ca va avea si mai mult succes. Ce aduce nou, pe scurt, este  inregistrarea si reinnoirea automata anuala a domeniilor .ca, astfel ca titularii nu se vor mai panica din cauza ca, prinsi in alte chestiuni, au uitat sa isi prelungeasca domeniile la timp.

Organizatia va permite aparitia de registrari recunoscuti de ea care sa proceseze certificarile sale pentru domenii .ca. Acestia trebuie sa treaca printr-un proces de acreditare, treptat, toate cu scopul de a oferi clientilor servicii profesionale si puternice atat ca mod de prezentare cat si ca infrastructura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu