joi, 3 aprilie 2014

Firma care dezvolta software-uri pentru industria hosting primeste premiul pentru cea mai de succces firma in domeniu

Cloud linux este o firma care utilizeaza o tehnica de dezvoltare a software-ului pentru industria hosting care tinteste activitatea firmelor cu pachete de gazduire web de tip shared-gazduire partajata.

Compania dezvolta programe pentru firmele de hosting si a primit premiul pentru reusita softului CloudLinux de a izola conturi individuale de hosting de pe servere care gazduiesc mai  multe conturi, aceasta din punctul de vedere al consumului de resurse: spatiu, memore, procesor, trafic.

Sistemul descris a aparut in anul 2010 pe piata gazduirii web mondiale si ofera vizibil imbunatatiri spre stabilitate, ajuta la reducerea costurilor diverse si mareste profiturile. Face, de fapt, ceea ce isi doresc multe firme pentru imbunatatirea calitatii serviciilor, previne efectiv clientii unui server, izoland clientul cauzator de probleme la nivel de resurse hardware-ram, procesor, care sunt foarte des dileme in conturile de hosting. O alta parte foarte importanta care face ca acest sistem sa fie dorit de firmele de hosting, este compatibilitatea sa cu servere foarte populare precum Apache si cu panouri de control ca si cPanel, Plesk etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu