marți, 15 aprilie 2014

Platforma twitter si-a construit un nou datacenter in vara anului trecut

Twitter este o solutie internationala pentru promovare, pentru a porni subiecte noi de discutii in jurul unor diverse branduri sau sbiecte cu scopul promovarii. Este o platforma de socializare, un microblog care se regaseste, dupa facebook, pe locul doi intre preferintele de comunicare online de tip social de pe web si din lume.

Site-ul si-a mutat datele catre noul datacenter din Salt Lake City. Stirea a aparut acum ceva timp, dar importanta ei consta in ideea extinderii si sarbatoririi a mai mult de 5 ani de existenta si succes in mediul online. Nevoia de a-si extinde serverele a aparut in urma declaratiilor reprezentantilor twitter referitor la numarul utilizatorilor platformei si a tweeturilor care s-au dublat in ultima vreme. Imaginea balenei incepuse sa apara foarte des, la foarte multi utilizatori tweeter, semn ca apar erori de server si incarcare site, si atunci s-a decis extinderea intr-un centru de stocare date mai mare.

Aceasta veste trebuie retinuta pentru ca este primul datacenter proprietate a lor si pe care il administreaza in intregime. Pana recent, serviciile de colocare de servere au fost datacenterele proprietate a altor companii mari de hosting.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu