luni, 18 august 2014

Ce este uptime-ul garantat si ce rol are pentru un site web

Firmele care se ocupa cu furnizarea de servicii web pentru site-uri se intrec in oferte atractive pentru a castiga cat mai multi clienti si vizitatori pe site-ul firmei. Firmele de multe ori reusesc sa fie cu un pas in fata clientilor si de cele mai multe ori au creat pachete speciale de servicii hosting, preturi promotionale si oferte foarte tentante tocmai pentru a fi alesi de intreprizatori. Conditia unui uptime garantat de 99% era una dintre cerintele obligatorii. Formularea este foarte populara deja, iar proprietarii de business-uri online vor sa se convinga.

Garantarea uptime-ului este promisiunea firmei de hosting ca va mentine site-ul dumneavoastra online, sa poata fi accesat de oricine din orice loc cu acces la retaua de internet, fie prin wi-fi sau prin cablu. Un uptime garantat de 99.9% nu inseamna, totusi, ca site-ul web va putea fi accesat 99% din timp. Ar fi perfect pentru orice businessman care detine un business online. Garantarea prezentei unui site 99% este ca firma de hosting care vorbeste clientilor  astfel va depunde toata straduinta sa ofere nivelul cel mai inalt de stabilitate si calitate. Formularea aceasta este un fel de reper dupa care multi proprietari de site-uri se ghideaza. Firmele au intuit acest lucru si atunci putem spune ca este mai mult o tehnica de marketing.

Firma poate organiza o compensare penru faptulca site-ul totusi ajunge in downtime si ofera clientului perioada gratuita la gazduire, ofera preturi bune pentru serviciul achizitionat pe mai mult timp, Poti, de asemenea, ca si client sa primesti im discount la factura de servicii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu