luni, 18 august 2014

Ce se mai spune despre hosting-ul administrat si in realitate nu este asa

Se vehiculeaza mereu, intre clientii hosting si nu numai, diverse idei care nu sunt conforme cu realitatea si cazurile concrete. Acestea pot fi eliminate sau sparte prin argumente concrete, rationale si testate. Firmele de hosting sunt cele mai in masura sa ofere detalii legate de furnizarea serviciilor hosting si daca miturile sunt partial adevarate sau deloc.

Unul dintre elementele vehiculate este faptul ca hosting-ul administrat limiteaza instalarea diverselor softuri pe server. E nevoie de o mai buna infirmare, de cercetarea indeaproape a ofertelor si a posibilitatii instalarii diverselor programe, aplicatii sau pluginuri pe server. Un site poate avea nevoie de diverse programe pe masura ce se dezvolta. Pentru a patrunde in miezul nevoilor webmasterilor, firmele de hosting trebuie sa aiba la dispozitie posibilitatea unor servere puternice si stabile care sa permita instalarea unor softuri mai complexe si noi.

Exista oferte foarte diversificate pentru orice nevoie, exista firme care sunt cu succes orientate spre clienti. Faptul ca exista servere dedicate administrate, inseamna ca clientii au nevoie acestea si denota deschiderea clientilor catre pachete cu administrare sau fara, in functie de preferinta si scopul site-ului. Insa faptul ca un dedicat administrat este numai pentru incepatorii in domeniul gazduirii web nu este just. Nu este adevarat ca numai cei care nu se pricep au nevoie ca cineva sa le administreze continutul. Oameni foarte ocupati cu business-ul lor, dar care nu isi pot permite sa se ocupe si de partea aceasta, de cele mai multe ori dau aceasta obligatie in grija unei firma specializate pentru un anumit cost.

Controlul serverelor de hoating, mai ales intr-o companie mare poate fi dat in mainile unei firme de buna calitate, cu servicii stabile si serioase. Administrarea unui intreg server dedicat cu mai multe domenii web, mai ales, nu este o sarcina usoara si nici una care poate oferita oricui. Un business, atunci cand este condus de un experimentat, are sanse maxime sa prospere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu